Kloden rundt

USA: Den nye trend inden for kæledyr er kælekoen. I hvert fald hvis man spørger 46-årige Dustin Pillard fra den amerikanske delstat Iowa. Han er begyndt at avle mikrokøer, der er under 90 centimeter høje i stedet for de normale cirka to meter. Det skriver Metro. Og køerne er et godt alternativ til hunde eller katte, mener Pillard.

- Køerne elsker godbidder. De løber rundt lige som hunde, de kan godt lide mennesker, og de er rolige og sociale. Det er svært ikke at forelske sig i en minikalv, der knap når op til knæet, siger han. (ritzau)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.