Velkommen på Bagsiden

- Hej bagsidedrenge. Det skilt, I har afbildet i avisen står jo i Jylland. I hvert fald har højspændingsmasterne i baggrunden aldrig stået på Fyn ... men måske er det ikke kun byskiltene fra Snave, der bliver stjålet, skriver Jens V. Pedersen, Årslev. Han har været så lusket at nærstudere det billede, der illustrerede Broken News i lørdags om et nyt, brunt motorvejsskilt til romkuglemekkaet i Nørre Aaby.

Lad os slå fast med det samme, at Bagsidedrengene ikke har stjålet noget skilt. Så lille en ugerning er langt under vores standard. Vi har derimod stjålet hele det landskab, man kan se rundt om skiltet. Det er et arkivbillede af et stykke - formentlig jysk - motorvej. Så vær opmærksomme, når I kører på jyske motorveje: Der kan mangle nogle hundrede meter. (hafa)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.