Konkurrence

Her er navnene på de ni sidste vindere af vores julerebus samt seks vindere af modne mænd og kvinder.

Bagsidens Fonetiske Mit År10 Julerebus er overstået, og da Bagsideredaktionens korte juleferie var overstået, trak vi de sidste ni vindere.

Tak til alle de læsere, der tog mod udfordringen om at gennemskue den daglige fonetiske beskrivelse af en kendt og elsket bogtitel eller bogserie.

Her er de ni heldige - og dygtige - læsere, som hver får tilsendt Mit År10 - det hyggelige og lærerige familiespil, hvor man dyster på viden om et bestemt årti.

22. december

Løsning: "Brødrene Karamazov" (Brød + Renee + Kar + Amager + Sorg) af Fjodor Dostojevskij.

Vindere: Jens J. Hansen, Tranekær, Marianne Gram, Aasum, Asger Møller, Aarup.

23. december

Løsning: "David Copperfield" (Henrik Day + Hvidt + Kaffekopper + Filt) af Charles Dickens.

Vindere: Grete Jensen, Svendborg, Lone Risskov Sørensen, Odense C, Arne Hansen, Odense S.

24. december

Løsning: "Jordens Søjler" (Jorns + Øgler) af Ken Follett.

Vindere: Lykke Pedersen, Kogsbølle, Jane Vagnby, Assens, Tove Svendsen, Odense SV.

De vandt modne mænd og kvinder

I løbet af konkurrencens 24 dage har vi modtaget 19.898 mail fra jer med svar. Blandt alle de indsendte svar har vi trukket seks ekstravindere, som hver modtager en bog af forfatteren og journalisten Bo Østlund.

Det bliver enten "Modne mænd", som blev udsendt i fjor, eller "Modne mænd", som blev udsendt i år. Hver bog indeholder 24 samtaler om livet, døden og noget af det indimellem, med kendte danske mænd og kvinder i deres bedste alder.

De seks heldige læsere, som modtager enten den ene eller den anden bog, er: Charlotte Skov Kjærgaard, Årslev, Leif Andersen, Odense C, Birthe Mathiasen, Nyborg, Irene Linde Pedersen, Tranekær, Bente Vinther, Kerteminde, Finn Jakobsen, Tommerup.

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.