Hvemhvadhvor

Finn Madsen, Svend Aage Nissen og Torben Abildskov har via en facebookgruppe genoplivet deres venskab fra skoletiden i 1960'erne på Risingskolen i Odense. Nu vil de gerne i kontakt med flere af lærer Erling Andersens elever, fordi klassen nærmer sig sit 50-års jubilæum.

Klassen blev under navnet 6A2 samlet i 1965.

- Vi har ved et stort fodarbejde fundet nogle af de "gamle" klassekammerater, men mangler stadig at finde de sidste. Hvis I læser dette, så kontakt os venligst, beder Sv. Aage Nissen. Man kan maile til ham på: svn@nal-net.dk. (hafa)

 

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.