Hvemhvadhvor: Kan du kende pigerne på plakaten?

Sådan endte plakaten for den odenseanske festival med at se ud. Foto: Jam Days

Hvemhvadhvor: Kan du kende pigerne på plakaten?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opklaret: For en uges tid siden bragte vi under Bagsidens søgetjeneste, Hvemhvadhvor, en efterlysning fra festivalen Jam Days i Odense.

Festivalens fotograf havde taget et godt billede af to unge kvinder, som man gerne ville i kontakt med. Det gik over al forventning:

- Det lykkedes os at finde de to unge damer, der hedder Frederikke Tølbøll Djursø og Andrea Tos Thomasen. De er hjemmehørende i hovedstaden og endte med at opdage efterlysningen fra Bagsiden, da den blev delt på Facebook, fortæller projektleder Morten Kjærgaard fra Jam Days.

Med som VIP-gæster

- Vi ville gerne have fat i de to for at spørge om lov til at bruge det skønne billede af dem til dette års Jam Days-plakat. Det sagde de heldigvis ja til. De var faktisk helt oppe at køre over at blive efterlyst og synes, det var supersjovt, siger Morten Kjærgaard.

Han tilføjer, at de to københavnske plakatpiger naturligvis har fået en invitation til at komme som VIP-gæster ved dette års festival.

Sagen må hermed betragtes som afsluttet.

Sådan gør du

Har du også nogen eller noget, du kunne tænke dig at efterlyse? For eksempel formålet med en dims, du har fundet, eller gamle klassekammerater til et jubilæum.

Prøv at skrive til hhh@fyens.dk. Så står Danmarks klogeste og mest vidende bagsidelæsere til din rådighed.

Det koster ikke noget, men vi forbeholder os retten til ikke at bringe alle slags efterlysninger. Alle henvendelser skal være på mail til den, der efterlyser og ... næsten det vigtigste ... efter et stykke tid vil vi gerne have en tilbagemelding fra efterlyseren, så vi kan fortælle de andre bagsidelæsere, hvordan det gik. Ligesom i denne artikel. /hafa

Hvemhvadhvor: Kan du kende pigerne på plakaten?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce