Hvemhvadhvor

Da Toni Nygaard, Odense, var ved at hjælpe sin søn med at renovere hans hus i Dalum, faldt denne dims lige ned i hovedet på ham.

- Havde den ikke ramt mig, så tror jeg ikke den havde set dagens lys igen, skriver Toni Nygaard muntert. Men han kan nu ikke lade være med at undre sig over, hvad dimsens formål er. Den er blot otte cm lang, og når man skubber muffen nedad, kommer der seks stykker ståltråd frem.

Her på Bagsiden gætter vi på, at dimsen med vilje ramte hovedet, fordi den er en slags transportabel kløpind til hovedbunden. Men har vi ret? Mail til 29nygaard@gmail.com, hvis du ved, hvad den lille stråltrådsdims skal bruges til. (hafa)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.