Hvemhvadhvor

- Jeg har siddet længe og gransket vedhæftede billede. Billedet er fra et dødsbo efter Karen Marie Rasmussen og hendes datter Inger Christensen, Gartnervej 24, Brenderup, skriver Hans Jensen, Nørre Aaby.

Han udsender med andre ord en ægte hvemhvadhvor-efterlysning til Fyns klogeste bagsidelæsere. For hvem er der på billedet, hvad er anledningen og hvor er det taget?

- Begge døde i 1965. Karen ses forrest som nummer tre fra venstre i mørkt tøj. Granitsøjlen på højen er ret markant og må være et godt kendemærke. Billedet er taget af fotograf F. Tornøe, Ringe og Ryslinge. Jeg vurdere billedet til at være fra 1900-1920. Alle oplysninger er særdeles velkomne.

Der kan mailes til: haje49@live.dk. Har du også en efterlysning, som Bagsidens læsere kan hjælpe med, kan du maile til: hhh@fyens.dk. (hafa)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.