Hvemhvadhvor

Lyø: - Hej Bagsidedrenge, vi har fundet denne lille saks. Mon nogen af Bagsidens læsere kan fortælle, hvad den har været beregnet til? skriver Ulle Jeppesen, Lyø. Hun fortæller, at skærene ligner skærene på en fåresaks, men hele saksen måler kun 10 cm i længden. Og hvad mon skruen er beregnet til?

Se, nu ved vi jo af erfaring, at Bagsiden har Danmarks klogeste læsere, så vi er helt sikre på, at nogen kan give et svar. Oplysninger, der kan bidrage til sagens opklaring, kan mailes til: hhh@fyens.dk, som er adressen for Hvemhvadhvor, Bagsidens helt gratis service, hvor vi efterlyser alt mellem himmel og jord. Det er også her, du kan skrive til, hvis du, ligesom vor læser på Lyø, har en mystisk dims, du gerne vil have fundet formålet med. (hafa)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.