Hvemhvadhvor

- Jeg har plukket et æble i min have. Efter min opfattelse ser det ikke ud som et normalt æble, farverne på æblet er op trukket i lige linjer. Hvad kan årsagen være?

Sådan spørger Anette Jensen, Tommerup.

Her på Bagsiden synes vi, det er meget sjovt, at man åbenbart kan dyrke badeboldmønstrede æbler. Mon ikke en af læserne har et bud på, hvorfor æblet ser sådan ud? Mail til: Bagsiden@fyens.dk. (hafa)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.