Huen på og et godt snit - eller to


Huen på og et godt snit - eller to

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagsidens guide gør dig i stand til at afkode, hvad der er sket ved årets studentergilder

Blomsten af Danmarks ungdom tumler den kommende tid rundt på åbne vogne med bøgegrene og bajere. Feststemte unge mennesker, der fører stolte traditioner videre fra deres forældres egen studentertid.

Åh ja, disse traditioner. Mon ikke de fleste gamle studenter kan huske, at det bringer uheld at tage huen på inden eksamen. Og hvis man gør det alligevel, skal man lægge den på jorden og hoppe baglæns over den.

Eller at når der tages mål til huen, giver mindste og største hoved en omgang øl til klassen.

Og mon ikke også studenternes stolte forældre kan huske, hvordan de selv i sin tid skrev autografer og sidste eksamenskarakter i hinandens huer?

Det vilde orgie

Men er de mon også klar over betydningen af, hvor i huen navnet er skrevet? Og hvad betyder de hakker i skyggen og snit skjult i svederemmen? Og hvorfor kom lille Mathias hjem fra et vildt tredages studenterorgie med en studenterhue, der manglede skygge og hagerem?

Det behøver du ikke udfritte det tømmermandsplagede unge menneske om. Du skal bare lette på hans hue uden at vække ham og benytte Bagsidens guide, så får du et udmærket overblik over nattens udskejelser.

Listen over snit og klip er sammensat ud fra lister fundet på nettet samt erfaringer fra redaktionens gamle og unge studenter. Det gælder især cirklen i svederemmen, som skulle være en specialitet fra fynske kystbyer.

Huen på og et godt snit - eller to

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce

MEST LÆSTE - LIGE NU

Annonce