Hils på Infernal bag scenen


Hils på Infernal bag scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vind en dag med familien til 40-års fødselsdag i Legoland og få en snak med Line og Paw

I år er det 40 år siden, at Legoland åbnede, og det fejres lørdag den 23. august med familiekoncert med Infernal, Big Fat Snake, Danser med drenge, tre MGP-vinder og en Åh Abe Greatest med blandt andre Mek Pek og Nicolai.

Den koncert - og en dag i Legoland - kan du og din familie komme gratis med til, hvis du vinder vores lille Legoland-konkurrence.

Gevinsten er en familiebillet (to voksne og to børn) til Legoland 23. august samt et ekslusivt møde backstage med Lina Rafn og Paw Lagerman fra Infernal.

Her kan du sniksnakke lidt med de to musikere om, hvordan det var at få et europæisk hit med "From Paris to Berlin" eller hvordan det er at være kendt som en af de tre dommere fra ... ja, hvad var det nu den hed, den tv-talentkonkurrence, som Lina Rafn var dommer i?

Deltag i konkurrencen

Hvis du kan huske titlen på tv-showet, så skriv den i en mail sammen med navn og adresse og send den til: Bagsiden@fyens.dk. Skriv "Legoland" i emnefeltet og mail den til os inden på mandag.

Vinderen får besked mandag formiddag og navnet kan læses på Bagsiden på tirsdag.

Og nu vi er ved konkurrencer, så er det i morgen, at vi afslører, hvem der vandt sommerens store konkurrence om at finde på alternative sportsgrene til Fyens Bagside Idræt, FBI.

Hils på Infernal bag scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce

MEST LÆSTE - LIGE NU

Annonce