Hent mig - jeg er robotten


Hent mig - jeg er robotten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor sympati for bortløben støvsugerrobot

Der er stadig intet spor af den robotstøvsuger, som onsdag middag stak af fra Malerbutikken v/Torben Thinesen på Ravnholtvej i Odense.

Det oplyser Irene Kolding fra butikken, som ellers fik et kortvarigt glimt af håb, da telefonen ringede:

- En metallisk stemme sagde: "Jeg-er-robotten-kom-og-hent-mig!". Men det var en af vores venner fra Jylland, som havde læst om robotten på jeres hjemmeside og ville lave gas med os, ler Irene Kolding, som trods den alvorlige baggrund har bevaret humøret.

Det er heller ikke hverdagskost for de danske medier, at en robot stikker af, men Irene Kolding blev lige godt overrasket, da hun torsdag klokken 17 åbnede for radioen:

- De havde et indslag i P3-nyhederne om vores robot. Men det er nok heller ikke noget, der sker så tit, tilføjer hun.

Set på Vestergade?

Brugerne af fyens.dk er meget optaget af den lille robot, og flere er kommet med gode råd i netdebatten. En læser, der kalder sig Hans DK, tror, at robotten har været på Vestergade i Odense sidst på eftermiddagen, hvilket han underbygger således:

- Robotten har været forbi min tegnebog, for den er blevet tømt for sedler og andet lettere indhold.

Lars Jacobsen gætter på, at den lille sympatiske fætter er gået i sympatistrejke med sine humanoide fætre og kusiner med følgende krav: Bedre opladninger. Flere pauser. Hyppigere filterrensning.

Endelig foreslår Cecilie V. Hansen, at de menneskelige ansatte i malerbutikken skal ned på knæ og kigge under skabe, da den måske kan sidde hjælpeløst fast et sted. Hun tilføjer:

- På en trådløs stationær telefon til hjemmet findes der en søgeknap på opladebasen. Når man trykker på den, giver telefonen en konstant lyd, til den er fundet og man afbryder samme knap. Findes der slet ikke en sådan sikkerhed på robotstøvsugeren?

Oplysninger om den forsvundne robotstøvsuger, kan fortsat telefoneres til malerforretningen på 66 19 15 15.

Kontakt RÅBOT

Bagsidens nyoprettede RÅdet for BOrtløbne Tjenesterobotter (RÅBOT) følger sagen nøje. RÅBOT kan kontaktes på mail: Bagsiden@fyens.dk

Hent mig - jeg er robotten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce