Helt ude af fippen


Helt ude af fippen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- HVA SIR DU?

Vagthavende på billedbureauet Scanpix, der forsyner en række danske dagblade med aktuelle pressebilleder var ved at tabe telefonen, da Bagsiden i går ringede for at bede om et frisk billede af Mogens Lykketoft - uden skæg.

Og jo, den er god nok. Just hjemvendt fra ferie kunne den socialdemokratiske partileder i går ses på forsiden af Ekstra Bladet uden den gevækst, der har prydet hans hage siden studietiden.

Dermed bugner billedbureaets arkiv af billeder, der nu alle skal skrottes.

Barberet i Beijing

Ifølge Ekstra Bladet fandt den revolutionerende ansigtspleje sted foran et spejl på et hotel i Beijing.

Fipskægget så efterhånden så lille og ynkeligt ud, at det ikke var værd at hæge om. Efter en pludselig indskydelse blev totten raget af. Måske. Formiddagsbladet er så venlig at antyde, at fipfjernelsen også kan hænge sammen med, at partilederen har fået ny frisør, der har prikket til sin kendte kunde.

Glæde i Odense

I Odense sidder en irskfødt restauratør og glæder sig over, at Danmarks mest kendte gedebukkeskæg er væk.

Jim Newmann, indehaver af Ryans Pub, blev for seks år siden landskendt, da han lovede den daværende skatteminister Lykketoft 35.000 kroner som han kunne skænke til en børneorganisation, hvis han dog bare ville lade flippen falde.

- Det lille skæg har altid irriteret mig vanvittigt. Det vipper op og ned, når han taler, så jeg lavede lidt sjov med, at han var skatteminister. Vi tager noget fra ham - altså skægget - og han giver noget til os - noget for noget, ikke, griner JimNewmann.

Trods en ihærdig pressekampagne, sagde Lykketoft dengang nej med den begrundelse, at han nødig ville ligne SF'eren Holger K. Nielsen.

- Jeg forstår ikke, hvorfor han ikke ville give penge til gode formål, dengang han havde chancen... men nu kan det til gengæld være, at jeg kan koncentrere mig om, hvad han siger, når han er i fjernsynet, siger Jim Newmann.

Som politiker er det vigtigt at kunne markedsføre sig på noget de andre ikke har. Og da gedebukkeskægget nu er blevet ledigt som politisk virkemiddel, har vi bedt grafiker Gert Ejton se på sagen. Resultaterne kan ses herover.

Helt ude af fippen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce