Gæt hvem jeg mødte i ferien


Gæt hvem jeg mødte i ferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er det ikke utroligt? Så står vi der på den lille ø i Stillehavet beboet af 14 polynesere og skal lige til at tage iltmasken på for at dykke ned og som de første opleve et nyopdaget koralrev, da en syngende fynsk stemme brøler, at han "ka't hit' u' a' den svøm'fo'", og dér står Arne fra Dømmestrup, som jeg ikke har set, siden vi tilfældigt mødtes i friluftsbadet i Ringe for 25 år siden...

Okay, hændelsen er opdigtet, men er det ikke sådan, at lige meget, hvor fantastisk en ferie man har haft, og lige meget hvor mange delfiner man har svømmet med, så er den første historie, man fortæller ved hjemkomsten den om, hvem man mødte hjemmefra?

Om da man sad på en restaurant i Lissabon og snakkede om, hvordan retten på menukortet skulle oversættes, og så stod naboen hjemme fra vejen pludselig ved ens bord og sagde: Blæksprutte.

Eller om den campingplads langt, langt nede i Italien, hvor det viste sig, at nabopladsen var beboet af Mathias-fra-klassens familie.

Hvorfor holde de gode historier om utrolige møder i ferien for sig selv? Send dem til Bagsiden og del dem med de andre læsere.

Skriv en lille historie om mødet, og hvorfor det var så utroligt. Har du taget et billede, eller fået en af de lokale til det, så send det endelig med, men det er ikke en betingelse. Konkurrencen kalder vi "Gæt-hvem-jeg-mødte-i-ferien", og den løber allerede fra i dag og indtil strømmen af historier tørrer ud.

Alle bidrag, der vælges ud til Bagsiden, honoreres med et gavekort på 250 kroner.

Mail til: Bagsiden@fyens.dk, eller skriv til Fyens Stiftstidende, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense SØ, mrk: Bagsiden.

Gæt hvem jeg mødte i ferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce

MEST LÆSTE - LIGE NU

Annonce