Et skud fra hoften

Clint Eastwood og Lee Van Cleef i "Hævn for Dollars" I Lucky Luke-tegneserien "Dusørjægeren" mange år senere har jægeren sjovt nok en slående lighed med Van Cleef.

Et skud fra hoften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klassisk westerncitat er selvfølgelig paratviden blandt bagsidelæserne

Where life has no value,

death, sometimes,

has its price.

That is why

the bounty killers appeared

(Der, hvor livet ingen værdi har, har døden dog sin pris. Derfor dukkede dusørjægerne op.)

Dette smukke citat, som vi her på bagsideredaktionen synes er herregodt, voldte faktisk verdens bedste læsere en del besvær - om end alle uden undtagelse var på sporet.

Og vi må sige, at vi er ret imponerede over den paratviden om sådanne vigtige emner, der er oplagret ude i de små hjem - det var slet ikke nogen nem opgave.

Citatet vises i indledningen til den italienske instruktør Sergio Leones berømte western, "Hævn for Dollars" (For a Few Dollars More) fra 1965.

Den er nummer to i hans berømte westerntrilogi, der afsluttes med "Den Gode, den Onde og den Grusomme - dén film, de fleste læsere sjovt nok havde skudt (!) på.

Vi er ret kede af at skulle af med dem, men vi må ud i køkkenet og skylle at par af vores eftertragtede bagsidekrus af til Thomas Rueskov fra Odense, som er blandt vores westernskrappe læsere.

Vi takker for de mange besvarelser, hvor flere læsere i øvrigt opfordrer os til at afprøve lidt flere citater på dem - og den slags lader vi os jo ikke sige to gange.

Egentlig havde vi ikke et følsomt citat på rede hånd, men så dukkede redaktør Westergård uventet op på redaktionen, og vi kom pludselig i tanke om et:

I love the smell of napalm

in the morning...

(Jeg elsker lugten af napalm om morgenen)

Det er slet ikke noget, vi ville spørge unge, uskyldige studenter om, men mon ikke bagsidelæserne er mere hærdede? Da vi har ultrakort svartid for at gøre det sværere, vil vi lige tilføje, at vi igen befinder os blandt redaktionens yndlingsfilm.

Og vi trækker selvfølgelig igen i morgen lod om vores eftertragtede bagsidekrus, der en dag kan blive en formue værd.

Kan du gætte hvor ovenstående gribende citat stammer fra, så skriv straks en mail, til bagsiden@fyens.dk, skriv citat i emnefeltet og husk navn og adresse.

Et skud fra hoften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce