En fans comeback


En fans comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DONNYFAN:Da hun var 13, skreg hun med de andre piger i KB Hallen. Nu er hun tændt igen og vil skaffe sit idol til Danmark
- Jamen, jeg ved ikke, hvad det er for noget. Jeg er 44, men da han kom ind på scenen, brød jeg fuldstændig sammen. Tudbrølede i armene på en af de andre.

- Dengang i 70'erne troede jeg jo, at jeg skulle giftes med ham.

Fotograf Annette Trier fra Glamsbjerg er en af to erklærede Donny Osmond-fans på Fyn og har for nylig genopdaget sit idol fra teenagetiden og været til tre koncerter i rap i England.

Og nu er hun tændt. Og vil skaffe manden til Danmark, så alle vi andre godtfolk og Bagsidepiger kan få chancen for at se, hvor fantastisk han er.

Planen er godt nok endnu kun en tanke. Men som bekendt, ér det jo tanken der tæller. Og hvis du spørger Bagsidepigerne, lyder svaret, at der nok skal blive plads til begejstring til sidst.

Annette Trier kender ikke den anden fan på Fyn, men for ikke så længe siden fandt hun en fanklub i København - og da pigerne derfra skulle til koncert i England, tog hun med. Og dånede.

- Det var 29 år siden, jeg havde set ham sidst, men det var godt at vente. Han er jo en rigtig mand nu. Rigtig sød. Dengang var han jo bare en dreng, siger hun.

Faktisk gjorde gensynet så stort indtryk, at Annette, der i mellemtiden altså er blevet afsat til anden side, mener, at Donny er på vej til et stort comeback.

Og at der kan være grobund for en hel horde af comeback-fans, hvis pigerne der skreg, til "Go away little girl" og "Puppy Love", da HAN i 1973 gav koncert i KB Hallen, bliver vækket igen.

Det var før Bagsidepigerne var begyndt at løse billet til andet end skolebio, men vi kan se det for os, kan vi. Og vi hjælper gerne en enlig fan i nød med at udbrede budskabet om den eneste ene.

Det manglede da bare. (trin)

En fans comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce