Brobygning

Mange mener, at en Kattegatbro kan løse mange problemer. Allerede i 2011 foreslog Bagsiden 24 fynske problemer, der snildt kunne løses med en bro.

Der er ingen grænser for, hvor mange problemer en bilbro over Kattegat vil kunne løse. Det kan man læse om andre steder i dagens avis. Og det er jo mageløst.

Men tanken om, at brobygge sig ud af problemerne er slet ikke ny.

I 2011 hed Bagsidens julekalender "Bro Jul og Godt Byggeår". 24 dage i træk bragte vi et billede fra en fynsk by, som fik løst et problem ved hjælp af en bro skabt af Bagsidens underkonsortium Pylon & Pille. Konkurrencen gik ud på at gætte dagens by.

I anledning af nye tanker om Kattegatbroen har vi været i arkivet og fundet samtlige 24 broløsninger. De er stadig brugbare og helt gratis at føre ud i livet, hvis man er en af de 24 fynske byer ... og andre fynske byer må også godt låne et broprojekt.

Men hav for øje: Hvis ens eneste løsning er en bro, vil ethvert problem komme til at ligne et uoverkommeligt stræde.

  • ny-bagsidedrengene

    Af:

    Bagsidedrengene bestyrer Fyns mest læste bagside, der udkommer hver dag med de gratis tillæg kaldet Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Vi redigerer desuden Punktum, den sidste side i Danmark-sektionen, som udkommer hver dag sammen med vildt mange dagblade fra Jysk Fynske Medier. Broken News er navnet på vores alternative faktamedie, som udkommer 1-2 gange om ugen på papir og net. Broken News TV er de opblæste nyheder, som rundkastes via vores facebookside: facebook.com/bagsidedrengene.

Mere om emnet

Se alle

Vinder af brojul

Jul i den gamle broby

Jul i den gamle broby

Stenbroen på Sydøstfyn

Stenbroen på Sydøstfyn