Eftersøgning af robotstøvsuger opgivet

Tegning: Gert Ejton

Eftersøgning af robotstøvsuger opgivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er den skrottet, eller har den meldt sig til Fremmedlegionen?

Tre uger er der gået siden en lille robotstøvsuger i et ubevogtet øjeblik så sit snit til at stikke af fra Malerbutikken v/Torben Thinesen på Ravnholtvej i Odense.

Sagen vakte stor opsigt og har været samtaleemnet overalt i landet. Bagsiden nedsatte RÅdet for BOrtløbne Tjenesterobotter (RÅBOT) til at koordinere eftersøgningen ... men lige lidt hjalp det.

- Vi har hverken hørt eller set noget til den, og nu har vi indstillet os på, at den er væk, konstaterer Irene Kolding fra butikken.

- Men vi var glade for den korte tid, vi havde sammen, så vi overvejer kraftigt at købe en ny, tilføjer hun.

Hvordan vil I så sikre jer, at den ikke også stikker af?

- Denne gang vil vi tage vores forholdsregler. Der medfølger sendere, som den ikke kan passere. Dem må vi sætte op på lageret, så den ikke også smutter den vej ud.

Såvel Irene Kolding som indehaver Torben Thinesen er helt overvældede over den opmærksomhed den lille robotstøvsuger har givet.

- Alle vil snakke om den, og den er næsten blevet som en lille del af familien, ler hun.

Da RÅBOT ikke har modtaget afgørende oplysninger, har vi lov at gætte på, at den lille robot måske er endt sine dage i en genbrugscontainer for elektroniske husholdningsartikler. Eller måske har den meldt sig til sig Fremmedlegionen. Vi ved det ikke.

RÅBOT nedlægger hermed sig selv, og sagen om den bortløbne robotstøvsuger fra Ravnholtvej henlægges som uopklaret. Men, som vi efterforskere plejer at sige, sagen lægges ikke længere væk end vi kan nå den hen over citronmånerne, hvis der tilgår nye oplysninger.

Eftersøgning af robotstøvsuger opgivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce