Det rette værktøj

Tegning: Gert Ejton

Det rette værktøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enhver handyman ved, at en god gammeldags kartoffelskrællekniv kan bruges som stjerneskruetrækker i en snæver vending. Men hvad griber man til, når ens håndværk er at bryde ind i huse?

En indbrudstyv i Mönchengladbach blev fanget efter et forsøg på at bryde ind i naboens lejlighed. Han havde set i fjernsynet, hvordan man åbner en dør med et kreditkort, og det så jo nemt ud. Uheldigvis for tyven knækkede plastickortet og den ene halvdel sad fast i døråbningen.

Det påtænkte offer fandt det halve kort, da han kom hjem, og indtelefonerede tyvens navn og adresse til politiet. Da betjente trængte ind i tyvens lejlighed lå den anden halvdel af kortet på køkkenbordet, fortæller nyhedsbureauet Reuters.

Noget tilsvarende skete i den amerikanske delstat Iowa, hvor en 43-årig indbrudstyv netop var blevet løsladt fra fængslet og omgående blev efterlyst af politiet. Hvorfor? Han brød ind i en lejlighed ved at bruge kort-tricket fra tv og slap uset af sted. Desværre havde han glemt kortet, som var det eneste han havde i tegnebogen. Det var hans id-kort fra fængslet, så han blev fundet i en ruf, berettter lokalavisen Rochester Post-Bulletin.

Morale: Hvis du vil være god til dit fag, skal værktøjet være i orden. (hafa)

Det rette værktøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce