Den sande historie om Eva og Adam


Den sande historie om Eva og Adam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eva henvendte sig til Gud og sagde: - Jeg har et problem. Gud kigger på hende, og spørger til problemet. - Kære Gud, jeg ved, at du har givet mig alt, hvad jeg har brug for. Denne vidunderlige have, fyldt med dejlige smukke dyr. Ja, selv den komiske slange dér. Men jeg er bare stadig ikke rigtig glad, det er lige som om, der mangler noget. Jeg føler mig ensom, og så er jeg dødtræt af at spise alle de æbler.

Gud kigger på Eva og siger:

- Godt, jeg har en løsning på dit problem. Jeg vil skabe en mand til dig.

- En mand, hvad er det?

- En ufuldkommen skabning, med mange fejl og dårlige vaner. Han vil lyve over for dig, overdrive og prale. Han vil være tåbelig og skabe sig som et barn. Han vil være større end dig, og han vil elske at slås, jage og slå ihjel. Han vil ikke være særlig klog, så han vil få brug for dine råd, for at kunne gøre tingene rigtigt. Han vil have en meget begrænset følelsesmæssig grænse og vil have brug for at blive trænet. Desuden vil han se dum ud, når han vågner om morgenen. Men siden du nu har beklaget dig, så vil jeg skabe ham på en måde, så han kan tilfredsstille dine fysiske behov, og du vil helt sikkert aldrig kede dig igen.

- Det lyder fint, svarede Eva.

- Men der er lige én enkelt ting, fortsætter Gud..., du kan kun få ham på én betingelse.

- Og hvad er så det?

- Jo, han vil være arrogant og selvglad, så du bliver nødt til at lade ham tro, at jeg skabte ham først. Det vil så bare være din og min lille hemmelighed, du ved, kvinde til kvinde.

Den sande historie om Eva og Adam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce