Den perfekte ...


Den perfekte ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KVINDEKAMP: Hvorfor bruge tid på huslige gerninger, når det hele kan overstås på et kvarter?
Bagsidepigerne har endelig vippet drengene fra pinden, så nu er det tid til at få de sande historier frem.

Det er slut med flinkeskole, perfekte værtinder og evig opofrelse.

I stedet vil vi bringe dig nyttig information om, hvordan man snører mand og gæster ved hjælp af et par fif.

Få et skinnende hjem på 15 minutter:

Det første problem er altid opvasken. Den gode hustru vil selvfølgelig sørge for at have den væk, når gæsterne træder ind, men ved hjælp af fire bevægelser er den usynlig for selv den værste plattenslager af en ægtemand.

Tag stakken med den ene hånd, åben ovndøren med den anden, sæt opvasken ind og luk døren. Ingen vil nogensinde kigge der, mens skabene er et mere udsat område.

Blomstereng fra klud

Så skal der gøres hovedrent, og her henter du en karklud og propper lidt Ajax på.

Hæng den på radiatoren, og så vil den lifligste duft af blomstereng sprede sig i stuen.

Både gæsterne og din mand vil tro, at du har stået på hovedet med en spand hele dagen. Husk bare at fjerne kluden et par minutter, før det ringer på døren.

Dernæst skal du rydde lidt op. Lad være med at smide vasketøjet i den klassiske bunke i hjørnet. Du bliver straks opdaget, så fordel det hellere på sengen med alt andet ragelse og læg et tæppe over.

På den måde vil du både blive misundt et ryddeligt hjem og en blød og fyldig seng. Medmindre du altså har tænkt dig at bruge den med en af gæsterne...

Ikke kun godt for øjnene

Før hjemmet er så perfekt som i Bo Bedre, skal gæsternes hjerner også fordrejes lidt. Et ofte benyttet trick blandt ejendomsmæglere er at sætte en stor skål med grønne æbler frem på bordet.

Efter sigende påvirker grønne æbler psyken, siger visse undersøgelser. Mens du snyder med rengøringen, sender du manden ned og købe nogle frugter, og du vil få alle til at føle sig velkommen og godt tilpas.

Skal der sættes trumf på, så smid noget brød i ovnen, så der dufter af nybagt brød.

Eneste problem er opvasken, der jo står der i forvejen.... Nå, det må kunne løses. Bagsidepigerne kan jo ikke tænke på alt, vel.

Forresten behøver du ikke tænke på, om ovnen er varm, så det i stedet er stanken fra madrester, der flyder ud i stuen. Take-away kan sagtens arrangeres pænt, så ingen opdager, at du heller ikke gider stå i køkkenet den halve dag.

Når alle er gået og manden lagt i seng, så smider du alt servicen ud. Hugger et par sedler fra hans pung og drøner næste dag ud og køber nogle nye tallerkener, inden du hyrer hjemmeservice til at gøre hele hytten ren.

Den perfekte ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce