Dansk madpresse hylder det nye kropsideal: Bildækket


Dansk madpresse hylder det nye kropsideal: Bildækket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor begejstring blandt danske kokke og madanmeldere, da franske forskere i går afslørede, at en blegfed og multidellet krop er fremtiden

Glem alt om pære- eller æbleform, farkrop eller andre modediller inden for kropslig sundhed. Årelange studier fra det franske Michelin-institut for ernæring viser, at en kropsform omkranset af fedt- og luftfyldte bildæk i variende størrelser udgør det bedste værn mod for tidlig død.

- Fedt i små mængder er farligt, men når det optræder i oppustede, kropsomsluttende deller, udgør det en fysisk barriere for bakterier, der ganske enkelt ikke kan trænge ind i kroppen, forklarede Michael Ellis fra Michelin-instituttet, da han i går lancerede nyheden ved et arrangement på Hotel D'Angleterre i København for førende danske kokke og madanmeldere.

Et tegn i tiden

Under seancen gik en bleg franskmand med en velproportioneret krop af flot svungne bildæk catwalk til stor begejstring for deltagerne, hvoraf flere, især fra anmelderkorpset, diskret havde fremhævet deres egne bildæk med stramtsiddende skjorter.

- Det nye sundhedsideal er et stærkt erotisk signal, som nærmest suger kvindelig opmærksomhed til sig. Bildækket giver associationer til en airbag og udstråler tryghed. Samtidig er de hvide og runde former en hyldest til den bløde livsstil, siger livsstilsekspert Karlkristjian Hansen-Jensen fra mad- og modebloggen karlkristjianblog.dk.

Hos en af kokkene var begejstringen næsten til at tage fat og gribe i:

Endelig fri for birkebark

- Det er det største øjeblik i mit professionelle liv. Det er den nyhed, jeg har ventet på i så mange år, udbrød en stærkt bevæget Rasmus Kofoed, chefkok på den københavnske restaurant Geranium.

- Nu behøver vi ikke længere skrælle bark af birketræer, malke myrer, eller koge suppe på ramsløg. Vi kan fylde gryderne med fløde og smør og give den fuld gas med drivende fed flæskesteg og kartofler med opbagt sovs.

Formanden for de danske madanmeldere, Morten Vilsbæk, har i øvrigt i forbindelse med lanceringen af det nye kropsideal taget navneforandring til Morten Bilsdæk.

Dansk madpresse hylder det nye kropsideal: Bildækket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce