Broken News: Flytning af Paludan-demo skal hjælpe landmænd med afbrænding

Det er godt håndværk som dette, der skal gavne jyske landmænd. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Broken News: Flytning af Paludan-demo skal hjælpe landmænd med afbrænding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jyske landmænd har købt en række demonstrationer med Rasmus Paludan, så islamister, bandekriminelle og voldsparate venstreorienterede kan stå for markafbrænding.

- Jeg fik et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, så i morgen ved middagstid (fredag, red), demonstrerer Stram Kurs på marken ved Randhedegaard mellem Varde og Ølgod, skriver den islamkritiske partistifter Rasmus Paludan i en pressemeddelelse.

Paludan oplyser, at han herefter drager på turne mellem flere større gårde i Midt- og Vestjylland.

Her vil han gennemføre flere af sine populære demonstrationer, hvor han typisk kaster med en koran eller sparker til den.

Omgår afbrændingsforbud

Han sætter dog ikke ild til den, fordi der på landet hersker et generelt forbud mod afbrænding af halm og andre dele fra landbrugsafgrøder på marker eller uopdyrkede arealer.

Og det er her, hans faste følge af islamister, bandekriminelle og voldsparate venstreorienterede kommer ind i billedet:

- Vi har jo set i fjernsynet, at de på få minutter kan sætte ild til alt i nærheden og alligevel få deres vilje. Det er noget, vi har respekt for herovre, siger gårdejer Henrik Lyng fra Randhedegaard.

Kender et godt tilbud

- Jeg har aftalt med mine naboer, at de hjælper med på forhånd at sprede gamle dæk, byggeaffald, emballage og svært anbringeligt affald fra større svinebrug på hinandens marker, så vi kan komme af med alt det bøvl på den gode, gamle måde. Det er godt nok ikke sæson for markafbrænding, men en vestjyde kender jo et godt tilbud, når han ser et, siger Henrik Lyng.

En anonym talsmand fra den voldsparate venstrefløj på Nørrebro har over for Broken News udtrykt tilfredshed med, at Rasmus Paludan er jaget ud af København og lover at stille med alt disponibelt mandskab, "når den fucking nar flygter ud på Lars Tyndskids Mark."

Sten som ekstra gevinst

På markerne ved Randhedegaard har landmændene store forventninger til mødet med Paludan og hans følgere.

Henrik Lyng håber sågar på en lille ekstragevinst ved at lægge mark til begivenheden:

- Vi plejer jo at bruge flere dage om foråret på at køre rundt og sanke sten, men de raske unge mennesker fra København kaster med alt, hvad de kan finde, så vi har aftalt med Rasmus Paludan, at han stiller sig ved et markskel under opbygning, siger han.

Broken News er satire. Enhver lighed med kendte steder, begivenheder eller livsformer kan være tilsigtet og må ikke forveksles med journalistik. For ellers ...

Broken News: Flytning af Paludan-demo skal hjælpe landmænd med afbrænding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce