Broken News: Facebook kan sikre Odense varme hænder


Broken News: Facebook kan sikre Odense varme hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Borgmester afviser særbehandling af amerikansk data­kæmpe. Rådmand ser uventet gevinst for ældreplejen.

(Bragt første gang 4. oktober 2016)

Odense F: Kritikere hævder, at Facebook kun bygger i Odense, fordi man regner med at slippe for PSO-afgift på sit gigantiske strømforbrug.

Samtidig er det kommet frem, at man måtte bøje bryde lokalplanen for området, for at det enorme data- og køleanlæg kunne bygges. Man spørger sig selv: Gad vide, om der dukker flere eksempler op på, at Odense gør sig lækker for den store investor?

- Aj. Hold da op med den negative tilgang. Det er sådan et dejligt eventyr, der ikke kunne være skrevet bedre af byens anden store søn (blinke-smiley), lyder det i en statusopdatering fra borgmester Anker Boye.

Flere og flere krav

Samme dag som nyheden om Facebook-byggeriet slap ud, skiftede Odense Kommunes våbenskjold udseende.

Men de to ting har overhovedet ikke noget med hinanden at gøre. Det forsikrer kommunens chefheraldiker Jørgen Thomsen fra Historiens Hus:

- Der er blot tale om en ubetydelig opdatering af det grafiske design. Og det er der ikke noget usædvanligt i. Byens våbenskjold skal afspejle de værdier, vi forbinder med Odense, og her har vi længe overvejet om ikke gamle kong Knud med sit dragne sværd sendte et nærmest fjendtligt signal. Det har vi justeret lidt på, og ved I hvad, det nye motiv kan man da slet ikke lade være med at synes godt om, siger chefheraldikeren.

Flere varme hænder

En af Odenses helt store udfordringer er manglen på plejepersonale til syge og ældre medborgere. Men det kan være slut nu, når Facebook rykker ind med sin data- og kølecentral.

Det skriver ældre- og handicaprådmand Brian Skov Nielsen i en gruppechat på Enhedslistens profil:

- Vores dygtige plejepersonale vil få besked om, at de skal køre ud til Facebook og holde om deres computere tre-fire gange i løbet af en arbejdsdag. Det er ren win-win. Facebook får kølet deres maskiner ned, og vi får flere varme hænder.

Det vides ikke, hvornår Facebook åbner i Odense, men adressen ligger fast: Sukkerbjerg Mark 1, 5000 Odense F. Med direkte tilkørsel fra informationsmotorvejen ad Kommentarsporet.

Broken News: Facebook kan sikre Odense varme hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce