BBBB - Bagsidens Billedberigelsesbureau

Baggrund: Alt, alt for mange overskrifter driver rundt på de digitale medier uden et billede. Det kan vi som samfund ikke være bekendt.

Bagsidens Billedberigelsesbureau, BBBB, er derfor sat i verden for at hjælpe billedløse overskrifter til et bedre liv - og for at spare dig for et klik. Nu behøver du for eksempel ikke klikke på denne overskrift, hvis du skulle falde over den på nettet, for at få fuldt indblik i historien.

Ja, den er måske endda blevet bedre takket være det billede, vi har beriget den nøgne overskrift med. På Bagsidedrengens facebookside kan du lægge dine egne forslag til billedberigelse af netoverskrifter op. (pebd)

  • Faarup_Hans_(2015)_006

    Af:

    Bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis samt fast afløser på Fyens Stiftstidendes Menneskesider. Faste stofområder: satire, læserkontakt, tid og rum. Uddannet radiojournalist fra DJH1990. Har arbejdet på Vendsyssel Tidende og Aalborg Stiftstidende. Siden 1994 på Fyens Stiftstidende, fra 2003 som bagsideredaktør. Hovedskribent på Broken News. Priser: Lattergalen 2004 og Årets Poet 2015 Privat er jeg redaktør af kirke- og beboerbladet Kuréren i Åløkkekvarteret i Odense, hvor jeg bor i eget hus sammen med min kone, som er sygeplejerske på OUH. Vi har tre børn. Jeg er bestyrelsesmedlem i Åløkkekvarterets Grundejerforening samt motionsløber- og cyklist. Cyklede til Paris med Team Rynkeby Odense i 2008 og blev i 1981 fynsmester i diskoskast.