Asiaterne doper sig til ny hæder


Asiaterne doper sig til ny hæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kritikken hagler i disse dage ned over de spanske OL-deltagere, fordi de har ladet sig fotografere, mens de trak øjnene skæve med fingrene. Og kritikken er helt på sin plads. Der er absolut ingen grund til at gøre nar ad asiatisk udseende atleter. De klarer sig rigtig godt ved OL i Dopjing.

Pistolskytten Kim Jong-su har godt nok sendt Nordkorea ned ad OL's nationskonkurrence, fordi hans sølvmedalje på 50 meter og bronze på 10 m er blevet givet til andre. Men han har sikret sit land en fornem entré ved OL i Dopjing, fordi han blev testet positiv for brug af det ulovlige stof propanolol, som dulmer nerverne. Nordkorea har dermed den indtil videre højest dekorerede doping-atlet ved disse lege.

Fra nul til guld

For den kvindelige vietnamesiske gymnast Thi Ngan Thuong Do sluttede øvelserne på gulv med en trist sidsteplads, men efter konkurrencen revancherede hun sig ved at blive testet positiv for et stof, der bruges til at sløre andre former for doping. Dermed sikrer hun nu sit land en flot placering ved OL i Dopjing. Tillykke til Vietnam.

Af de (kun) tre officielle dopingatleter ved OL har Asien nu leveret de to. Men her på Bagsiden registrerer vi jo det virkelige antal, idet vi også hylder dopingatleter afsløret før og efter OL i Beijing.

Da der nu er så mange nationer, der er repræsenteret med en enkelt deltager ved OL i Dopjing (herunder Danmark), indfører vi to regler for rangorden: Antallet af mistede medajler og tidspunktet for afsløring. Jo fornemmere medaljer, man mister og jo længere inde i OL, man afsløres, jo højere placering på listen.

Danmark er nu på en sjetteplads, men hallo ... vi er foran både Norge og Sverige, som indtil videre har skuffet fælt ved OL i Dopjing.

Asiaterne doper sig til ny hæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce