Når du tilmelder dig Baglandet, bliver du en del af Fyens Stiftstidendes netværk. Dermed får du indflydelse på strømmen af nyheder i vores forskellige medier.

Som medlem af Baglandet vil du ind i mellem modtage en sms eller en mail, når redaktionen har brug for input til en artikel.

Desuden får du adgang til at aflevere indhold direkte til alle medier i Fynske Medier. Sørg for at holde den gode tone, når du du skriver indlæg.

Fyens Stiftstidende udleverer ikke informationer om dig til tredjepart.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller fjerne indlæg, der:
- er i strid med gældende lovgivning
- er racistiske eller injurierende
- er skrevet i en grov tone
- udleverer personlige oplysninger
- indeholder reklamer
- overtræder Fyens Stiftstidendes og Fyns Amts Avis' presseetiske regler (se www.fyens.dk/presseetik)

Baglandets nyhedsdel er en platform beregnet til nyheder, foromtaler, billedreportager osv.
Har dit indlæg karakter af debat eller er det et synspunkt eller et holdningsbaseret indlæg kan du aflevere det til Fyens Stiftstidendes og Fyns Amts Avis' debatredaktioner ved at klikke på ikonet "Læserbrev" i menuen på din profil.

Når du skriver indlæg eller uploader billeder/video fra Baglandet til fyens.dk, accepterer du, at vi herefter frit kan offentliggøre dit indhold i Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, på fyens.dk, i ugeaviser og andre medier, som drives af Fynske Medier.

Fynske Medier udleverer ikke informationer om dig til tredjepart. Dog undtaget situationer hvor en sådan udlevering er påkrævet i henhold til dansk lov, f. eks. i forbindelse med et retsligt efterspil.

Du er til enhver tid selv personlig ansvarlig for alt, hvad du publicerer, og for at du vil holde Fynske Medier skadesløs for eventuelle krav fra tredjeperson som følge af din publicering.