Søndag eftermiddag kunne man se en halv snes beboere fra Ravnebjerg, der gik og samlede (andres!) affald op i vejkanterne. Skønt området ikke er voldsomt stort, blev der i løbet af kort tid samlet ca. 20 sække affald, som ubetænksomme mennesker har kastet fra sig. Beboerforeningen havde kaldt sammen til fælles indsats, fordi beboerne er så vrede over, hvor lidt hensyn der tages til naturen og dyrene. Særligt i disse tider hvor natur og miljø er i focus. Heidi skriver:" Kære dig, der efterlader skrald i naturen! Vi vil så gerne passe på naturen i Ravnebjerg..... det tager 500 år at nedbryde en plastflaske, 400 år for en plasticpose, 500 år for en dåse, flasker og glas en næsten uforgængelige....Henkastede dåser kan være livsfarlige for dyrene, og du vil ikke kaldes dyrplager, vel?.....så tag dit eget skrald med dig hjem!"

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet