Mange fandt i går vej til Åbent Hus hos Senior Erhverv Odense i deres lokaler på Kochsgade 31 i Odense.

De fremmødte fik en god snak med foreningens medlemmer om alle de muligheder, der er i Senior Erhverv. Der blev fortalt om hjælp til at skrive ansøgninger og CV, om spændende kurser og om de sociale aktiviteter og arrangementer, der er i netværket.

Senior Erhverv er en landsdækkende forening under Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering (SFR) med det formål at formidle jobs til aktive medborgere over 50 år.

I 24 lokale afdelinger gør ca. 1.700 medlemmer en stor indsats for at hjælpe sig selv og andre tilbage på arbejdsmarkedet, i Senior Erhverv Odense primært gennem netværkskontakt til det fynske erhvervsliv og medlemmernes opsøgende virksomhedskontakt.

Du skal være 50+ og jobsøgende, og du skal aktivt yde hjælp til selvhjælp i foreningen. Til gengæld tilbyder vi også hjælp den modsatte vej, og du vil blive en del af et omfattende netværk med masser af tilbud, der kan øge dine kompetencer, samt et socialt miljø, der er motiverende og aktiverende.

Nåede du ikke med til arrangementet, kan du altid kigge indenfor mandag til torsdag mellem 10 og 14 eller se på hjemmesiden www.seniorerhverv-odense.dk , hvor du kan læse mere om Senior Erhverv Odense.

Der var stor aktivitet og god stemning da Senior Erhverv Odense holdt Åbent Hus tirsdag den 10. april i lokalerne på Kochsgade 31, Odense.

Med venlig hilsen

Bjarne Jørgensen
25567843
PR-Gruppen
Senior Erhverv Odense

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet