Nu kan man snart ikke finde ud af, hvad Odense Letbane sekretariat og Odense Kommunes regnedrenge, egentlig mener.
Hvad skal vi som borgere tro på, den ene eller den anden, for først melder Odense Letbane ud med en pris på en tur med Odense Letbane, nemlig 10,- kroner, og i den udredningsrapport der er lavet af Borgmesterforvaltningen, er der også budgetteret med 10,- kroner pr. tur, men så ser jeg pludselig, at der på Odense Letbanes info skilte, opsat ved Tarup Centeret, pludselig står noget helt andet.
For på dette meget store skilt, står der, at en tur med letbanen forventes at koste det samme som en tur med bybusserne, hov hov stop lige en halv, det er jo ikke det der er meldt ud, og hvorfor denne formulering.
En tur med en bybus, fra Tarup Center til OBC koster 24,- kroner, så nu er man måske allerede begyndt at regulere prisen på en tur med Odense Letbane opad, fordi man kan se, at dette projekt overhovedet ikke kan hænge sammen.
Kære medlemmer af Odense Byråd, er i klar over dette udsagn fra Odense Letbane, eller sidder i det bare overhørigt, og dermed er med til at snyde os borgere, kom nu med en udmelding, eller aner i simpelthen ikke hvad der foregår i projekt Odense Letbane.
Kommentarer udbedes fra Dirktør Mogens Hagelskær, Borgmester, rådmænd, og Byrådsmedlemmer i Odense.
I forsøger at skjule de reele udgifter, i dette forældede letbane projekt.

Frank Eistrup
NYT Odense
Bygmarksvej 18
5210 odense NV

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet