Cafe Siesta i Eventyrhaven Odense, lagde flotte rammer til Liberal Alliance Fyns Grundlovsmøde 2017
Formand Ida Tokehøj bød velkommen til de mange fremmødte tilhørere på denne flotte dag, som traditionen tro startede med en fællessang.
Undervisningsminister Merete Riisager lagde som første taler ud med bla at tale om de uddannelses udfordringer fremtidens unge har, men også en tur over den nøgen forskrækkethed der derved maler et alt for romantisk billede af hvordan rigtige mennesker ser ud.
Herefter talte Regionsrådskandidat og kommunalvalgskandidat Assens Jimmy Steen Eriksen om de politiske mærkesager til det kommende valg, herunder de store infrastruktur udfordringer region syddanmark har, udfordringer der begrænser vækst og udvikling. Men talen blev også præget af lørdagens terroranslag i London om de mørke kræfter der bekæmper vores demokratiske samfund ved at opfordre til vold og drab. Herefter holdt Tonny Vest en tale der omhandlede de politiske mærkesager i Odense og her kom letbanen igen i fokus. Ingen grund til at kaste gode penge efter dårlige! Tony Vest musikalske evner blev indmellem talerækken brugt som dagens fantastiske underholdning. Nordfyns byrådsmedlem Jens Otto Dalhøj tale omhandlede udover Nordfyns muligheder og udfordringer også en opsang til forældrene om at tage ansvar og i det mindste sikre at vi ikke sætter børnene i forlegenhed ved at undlade at sørge for rettidigt fremmøde til undervisning. Christoffer Munk Formand LIberal Aliance ungdom slutter tale rækken ved at udfordre monarkiet. Gustav Aakerlund Jensen sang i flere omgange for, til de fællessange dagen også var præget af.
Et Liberalt grundlovsmøde hvor grundloven og de frihedsrettigheder den forsvarer var i højsædet.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet