Øl er populært, både at drikke og at brygge selv. Torsdag d. 16. marts afholder Danish Outdoor aftenarrangement om det gode øl.

Vi har fået Thomas Kent Madsen til at komme og formidle historien om øl. Thomas er øldommer og ved rigtig meget om øl. Han vil fortælle om malt, humle, gær og andre ingredienser i ølbrygning. Han vil også komme lidt ind på, hvordan du selv kan etablere dit eget hjemmebryggeri. Det bliver en inspirationsrig og oplevelsesrig aften, hvor du bliver klogere på og får mere indsigt i, hvad der karakteriserer godt øl. Med udgangspunkt i forskellige typer øl vil vi opleve smagskomponenter og egenskaber, der kendetegner det gode øl.

Danish Outdoor er en af landets førende forhandlere af udstyr og ingredienser til hjemmebryggeren, og det er en del af vores virksomhedsfilosofi at formidle viden og oplysning om, hvordan man bruger det udstyr og de ingredienser vi forhandler. Det er baggrunden for vores aftenarrangement, hvor øldommer Thomas Kent Madsen formidler fortællingen om det gode øl. På vores hjemmeside fortæller vi også om, hvordan hjemmebryggeren får succes. Vi afholder bryggekurser, hvor kursisterne introduceres i at brygge øl, cider og mjød. Med vores kurser, aftenarrangementer og anden vidensformidling klæder vi hjemmebryggeren på til selv at fremstille øl og andre spændende produkter.

Arrangementet slutter med at Klaus fra Danish Outdoor vil fortælle om vores brygafdeling, så besøgende danner sig et indtryk af, hvad vi kan levere af udstyr og ingredienser til hjemmebryggeriet. Det bliver en begivenhedsrig aften, hvor du bliver klogere på og får mere indsigt i, hvordan du fremstiller dit eget øl.

Vil i have yderligere oplysninger, så kontakt Jacob eller Brian på telefon 2815 7634 eller Klaus på telefon 2086 5492.
Der er vedhæftet forskelligt billedmateriale, i gerne må anvende i forbindelse med publikationen af denne pressemeddelelse.

Overskrift: Det gode øl
Oplægsholder: Thomas Kent Madsen (Øldommer Dansk Øldommerforening)
Torsdag d. 16. marts kl. 19:00 til 21:30
Sted : Danish Outdoor, Østerbro 4, 5690 Tommerup St.
Entre : kr. 150,-
Tilmelding senest tirsdag den 14. marts via mail@danishoutdoor.dk eller telefon 2815 7634.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet