Www.jordløse.nu på nettet


www.jordløse.nu på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INITIATIV: Jordløse har fået sin egen internetside. Mændene bag mener den er kønnere end Haarby Kommunes
JORDLØSE: www. jordløse.nu er navnet på Jordløses ny internetside, der skal være med til at placere den lille landsby på danmarkskortet.

Mændene bag projektet, Claus Parelius og Holger Rasmussen, der er henholdsvis formand og næstformand for Jordløse beboerforening, er tydeligvis stolte af resultatet.

- Er jeres hjemmeside flottere end Haarby Kommunes?

- Ja, klart er den da det, udbryder Holger Rasmussen, nærmest som om han er overrasket over, hvordan jeg dog kan spørge.

Hjemmesiden skal fungere som oplysningsportal for de lokale. Et sted hvor man kan orientere sig om, hvad der sker i landsbyen.

Men mindst lige så vigtigt er det, at den forhåbentligt skal lokke nye indbyggere til området.

Vil ikke affolkes

- Der er centraliseringstendenser for tiden. Kommunalreformen samler kommuner i større enheder. Børnene skal samles på større skoler, og i det hele taget virker som om alt skal være større og større. I den proces kommer mange små samfund til at lide, og det er den udvikling, vi forsøger at kæmpe imod, siger Claus Parelius.

- Hjemmesiden kan gøre folk, der overvejer at flytte her til egnen, opmærksomme på Jordløse som en mulighed, tilføjer Holger Rasmussen.

Har noget af byde på

De to initiativtagere er tydeligvis folk, der er villige til at kæmpe for deres lokalsamfund. Og det er karakteristisk for folk i området, mener de.

- Vi har et helt specielt landsbyliv herude, hvor man ser efter hinanden og bekymrer sig. Det skal vi udnytte, og vi har tænkt os at indføre et princip, der går ud på at byde tilflyttere velkommen med en buket blomster. Desuden vil vi tilbyde dem en lokal guide, en slags velkomstfamiilie, der kan hjælpe dem rundt og vise dem egnen det første stykke tid, fortæller Holger Rasmussen.

En ting er at lave en hjemmeside - der findes milliarder af hjemmesider verden over - noget helt andet er at få nogen til at klikke ind på den. Den problemstilling er de to initiativtagere bekendt med.

At nå ud

- Vi synes, siden er god, og nu skal vi have budskabet ud. Vi arbejder for eksempel på at få etableret links fra områdets ejendomsmægleres hjemmesider. Desuden har vi været på virksomhedsbesøg i Haarby for at høre, om vi kan få lov at dele sedler ud der, fortæller Mogens Rasmussen.

Hjemmesiden www.jordløse.nu er aktiv nu, og den vil løbende blive opdateret, lover mændene bag.

www.jordløse.nu på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce