Frøbjerg-Orte Friskole skiftede i sidste uge undervisningen ud med arbejde med at sætte en musical op. Den bliver vist for forældre og andre onsdag.

Frøbjerg: - William, skal du ikke også have noget jord på dine bukser?

William kigger op fra bukserne, som ligger fladt på gulvet, og som sidder bøjet hen over. Ideen er god. Rigtig god, kan man se på hans ansigt. Jord er nemlig det, der kan supplere det blod og mos, som han er i fuld gang med at tvære ud over bukserne.

Horror School

Frøbjerg-Orte Friskole opfører musicalen "Horror School" to gange onsdag 26. marts.Første forestilling er klokken 10, hvor alle er velkomne til at kigge med.

Klokken 16.30 opføres forestillingen for forældre og bedsteforældre.

Alle skolens 187 elever er involveret i forestillingen - enten på scenen eller bag scenen. Forestillingen er skrevet af lærerne Mette Andersen og Linda Lip.

Frøbjerg-Orte Friskole sætter hvert andet år en musical op. De andre år tager skolen på en fælles lejrskole.

Hverken blodet, moset eller jorden er ægte. Det er i stedet maling i rød, grøn og brun, men det er uundværligt, når man skal være zombie, som William og flere af kammeraterne på Frøbjerg-Orte Friskole skal være. Skolen opfører nemlig musicalen "Horror School". Og så er det svært at komme uden om zombier, genfærd, trolde, hekse, mennesker og alle mulige andre skabninger.

Hele skolen og alle 187 elever er involveret i forestillingen, som er skrevet af lærerne Mette Andersen og Linda Lip, og siden tirsdag efter påske har den normale undervisning i matematik, dansk og hjemkundskab været erstattet af arbejdet med "Horror School". Eleverne er delt i grupper, der laver kostumer, bygger kulisser, finder og laver rekvisitter og naturligvis deltager på scenen som skuespillere, dansere og musikere.

- Vi har lavet musical i nogle år, og det er i tråd med den måde, vi laver skole på, hvor v i blander de små og store på kryds og tværs. Børnene er kulturbærere - de bærer skolen - og det er fedt at opleve deres engagement. De har fået lov til at komme med ønsker til, hvad de gerne vil, og det gør kun engagementet større, siger Kim Hedegaard, viceleder på Frøbjerg-Orte Friskole

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.