Zidan fortryllede Haarby

Det her ser man normalt ikke på Haarby Stadion. Zidan holder bolden i balance på ryggen, og om et kort øjeblik tager han blusen af - uden at tabe bolden!

Zidan fortryllede Haarby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MAGI: FC Midtjyllands Zidan bankede banken og imponerede alle

HAARBY: Mohammed Zidan. Et ikon i dansk fodbold gennem det seneste par sæsonner gæstede i går det ydmyge Haarby Stadion for at give ungerne på dette års fodboldskole en lektion i tekniske lækkerier.

Al ære for seriefodboldspillerne fra Haarby, men blot synet af Zidans Mercedes cabriolet på parkeringspladsen foran stadion fortalte i sig selv, at der var fodbold af en helt anden klasse end normalt i Haarby denne dag.

På plænen stimlede de fodboldentusiastiske unger sammen omkring Zidan, som ellers kun hvepse normalt formår at gøre det, når man netop har åbnet en cola på en varm sommerdag i haven.

- Zidan, hvor højt kan du skyde, råbte én.

- Jeg vil have taget et billede af os to sammen, råbte en anden pige i flokken.

- Min kæreste er her ikke til at se det, så det er o.k., svarede Zidan tilbage.

Og så var der åbnet op for sluserne, og alle stod i kø for at få autografer og blive fotograferet sammen med fodboldstjernen fra Midtjylland.

Mohammed Zidan, der oprindeligt kommer fra Egypten, fortalte, hvordan hans fodboldkarriere startede.

- Jeg startede selv med at spille, da jeg var fire år gammel. Og jeg startede ligesom børnene her med at løbe rundt og spille med nogle venner, fortalte han.

Fodbold som kunst

I dag var han på Haarby Stadion for at inspirere ungerne og vække den glød for teknisk fodbold, som kan forvandle spillet fra at være 22 mand, der halser rundt efter en bold, og til et kunststykke, hvor én mand alene tager sagen i egen hånd og vover det uforudsigelige. Enten i form af en fræk dribling eller en uventet aflevering, der skærer sig gennem forsvaret som en kirurgs skalpel skærer sig gennem smør. Zidan tager de chancer, og det gælder også uden for banen, afslørede han.

- Jeg kom til Danmark som turist og havde aldrig spillet proffesionel fodbold før. Men jeg tog chancen og kom til AB (Zidan's første danske klub, red.), og siden da er det jo gået meget godt, fortalte han.

Vestfyns Bank, der var sponsor for arrangementet, havde udfordret Zidan til konkurrence i at jonglere med bolden.Den, der tabte bolden først, skulle give is til de mange børn. Dennis Nielsen stillede op for banken.

- Jeg har en gang taget 250. Men jeg også engang prøvet kun at tage fire på grund af vinden, fortalte Dennis Nielsen inden konkurrencen.

Lad os bare sige, at Dennis Nielsen, på trods af gunstige vindforhold, var tættere på fire end på 250, og at det derfor var banken, der måtte punge ud med is i kassevis til de mange børn.

Mohammed Zidan, der taklede hale virakken med bemærkelsesværdig ydmyghed, fortryllede Haarby i går. Var der nogle, der ikke faldt for hans boldkunster, må de i hvert fald have bemærket hans bil.
Det ikke kun på banen, at noget var anderledes i Haarby i går. Også på parkeringspladsen var noget forandret.
Det ikke kun på banen, at noget var anderledes i Haarby i går. Også på parkeringspladsen var noget forandret.

Zidan fortryllede Haarby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce