Voldtægtstiltalte: Der skete ingenting


Voldtægtstiltalte: Der skete ingenting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi sov bare sammen, og der skete ingenting.

Sådan lyder forklaringen fra de to mænd, som i dag ved retten i Odense står tiltalt for voldtægt på en 16-årig pige fra Tommerup-området i oktober sidste år.

De to mænd, som var 17 og 24 år på gerningstidspunktet, nægter sig dermed begge skyldige.

De har forklaret i retten, at de havde aftalt at tage i byen sammen i Glamsbjerg den aften i oktober sidste år. De to, som begge stammer fra Balkan, kendte hinanden fra en flygtningelejr i Jylland og havde ikke set hinanden længe.

På Café Queens i Glamsbjerg møder de den 16-årige pige, som er i byen med sin søster og dennes kæreste. Den 16-årige og den 17-årige kender hinanden i forvejen.

Ifølge de tiltaltes forklaring hygger de sig på diskoteket og danser. Senere aftaler de, at den 16årige skal sove hjemme hos den 17-årige, som bor hos sine forældre i Glamsbjerg.

De er fremme klokken 2.30, hvor pigen fuldt påklædt falder i søvn på sengen, mens de to venner deler en flaske vodka og snakker. Senere går de også til ro iført t-shirts og underbukser og falder i søvn, forklarer de to i retten.

Næste morgen står de op, og pigen forlader den 17-åriges hjem. Senere på dagen mødes hele selskabet fra aftenen før - den 16-årige pige, hendes søster, dennes kæreste og de to tiltalte - igen på Café Queens til en kop kaffe.

Senere modtager den 17-årige en sms fra pigen, der anklager ham for voldtægt. Det forstår han ikke, forklarer han i retten.

Sagen fortsætter tirsdag og onsdag ved retten i Odense med blandt andet pigens beretning om episoden.

Læs mere fra sagen i Fyens Stiftstidende onsdag.

Voldtægtstiltalte: Der skete ingenting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce