Voldsomt røveri i Glamsbjerg: Et spørgsmål om tid før røver nr. to er anholdt

Den ene af de mistænkte for røveriet i Glamsbjerg er fortsat på fri fod. Men politiet kender identiteten på ham. Hvis du ved, hvor han opholder sig, kan du kontakte Fyns Politi på telefon 114. Foto: Fyns Politi

Voldsomt røveri i Glamsbjerg: Et spørgsmål om tid før røver nr. to er anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag blev den ene mistænkte for et voldsomt røveri i Glamsbjerg fængslet. Den anden mistænkte er fortsat på fri fod, men Fyns Politi ved, hvem han er, og det er ifølge politiet kun et spørgsmål om tid, før han også anholdes.

Glamsbjerg: Efter Fyns Politi i sidste uge offentliggjorde et overvågningsbillede fra Circle K i Glamsbjerg, er der kommet skred i opklaringen af det voldsomme røveri mod tankstationen, hvor den ene røver blandt andet opfordrede den anden til at skyde ekspedienten med den pistol, de havde med.

Fredag blev den ene mistænkte varetægtsfængslet, og Fyns Politi oplyser, at de er på sporet af den anden mistænkte.

- Vi ved, hvem den anden gerningsmand er, og vi har efterlyst ham. Derfor er det kun et spørgsmål om tid, før vi også får fat i ham, siger politikommisær ved Fyns Politi Jack Liedecke.

Det er vidneforklaringer, der er skyld i, at Fyns Politi har fundet frem til identiteten på de to, som mistænkes for det grove røveri.

- Efter vi offentliggjorde overvågningsbilledet, fik vi to henvendelser fra vidner. Det førte til, at vi henvendte os på en adresse i Assens, hvor vi træf den ene mistænkte, siger Jack Liedecke.

Der var tale om en 20-årig mand, som blev varetægtsfængslet i sidste uge. Begrundelsen for varetægtsfængslingen var, at han på fri fod ville kunne ødelægge politiets efterforskning.

Bevæbnet med kniv og pistol

Røveriet fandt sted søndag den 15 juli. Omkring klokken 8.55 kom to maskerede mænd ind i tankstationens butik, som ligger på Odensevej i Glamsbjerg. De var bevæbnet med henholdsvis en kniv og en pistol, og med de våben truede de personalet til at udlevere cigaretter og spiritus.

De kom egentlig for at røve penge, men stationen er pengeløs, så de måtte lade sig nøje med et par pakker cigaretter og en flaske whiskey.

Fyns Politi vurderer røveriet som særdeles groft, fordi den ene af de to maskerede røvere to gange opfordrede den anden til at skyde ekspedienten, der var på arbejde.

Efter røveriet forsvandt de to mænd i en bil, som var parkeret bag Circle K. De kørte ad Odensevej i retning mod Assens i en falmet rød Hyundai Matrix af ældre dato, har vidner oplyst til Fyns Politi.

Voldsomt røveri i Glamsbjerg: Et spørgsmål om tid før røver nr. to er anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce