En villa i Bregnemosen tæt på Glamsbjerg brød fredag aften i brand, og hurtigt var hele huset overtændt. Brandvæsenet fik dog i løbet af kort tid branden under kontrol.

Klokken ti minutter i syv fik Fyns Politi anmeldelsen om en voldsom brand på Assensvej i Bregnemosen tæt på Glamsbjerg. Og da brandvæsenet kom til huset, viste det sig, at huset var overtændt, fortæller vagthavende ved Fyns Politi.

Klokken otte var branden dog under kontrol, men der venter brandfolkene en del arbejde med slukningen, lød vurderingen kort efter klokken otte.

Derfor er en del brandbiler fredag aften parkeret omkring huset. Det er dog muligt at passere forbi på Assensvej.

Der kom til alt held ingen til skade ved branden.

Politiet er nu i gang med at undersøge, hvad årsagen til den voldsomme brand er.

Opdateret...

Klokken 22 oplyser vagthavende ved Fyns Politi, at husets 1. sal er udbrændt. Stueetagen er desuden skadet af vand og sod efter slukningsarbejdet.
Derfor er huset ubeboeligt.
Det var beboerne selv, der kontaktede politiet, da branden brød ud.

  • Jørgensen_Kristina_Lund_(2015)_15

    Af:

    Jeg har siden 2012 været uddannelsespolitisk journalist på Samfundsredaktionen med ansvar for at dække for uddannelse og dannelse af vores børn. Fra vuggestue til de højere læreranstalter. Jeg har været på Fyens Stiftstidende siden 2005 og har tidligere skrevet for weekendredaktionen, erhverv, web, og tillæg. Jeg bor i Odense og har tre børn.