Voldsgaard genopstiller alligevel

Ventremanden Lars Voldsgaard.
Foto: Jørgen Hansen

Voldsgaard genopstiller alligevel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Datter får Voldsgaard til at blive i politik

BORREBY: Trods løfter om det modsatte, så stiller Venstres Lars Voldsgaard igen op til næste kommunalvalg.

For et år siden meddelte Voldsgaard ellers sin gruppe, at han ikke længere ville være politiker. Årsagen var, at han ville flytte ind på Borreby Mølle.

Selvom møllen ligger lige over for Voldsgaards nuværende hjem på den anden side af Holmehave Bæk, så betyder flytningen, at han kommer til at bo i Odense Kommune.

Datter venter et par år

Og med bopæl i Odense Kommune kan Voldsgaard ikke stille op til byrådet i Assens til valget i november 2009, men hans flytteplaner har ændret sig.

- Det har i lang tid været planlagt, at min datter Marianne skal overtage slægtsgården, som jeg bor på nu. Men fordi hun har fået et godt job som agronom i København, så flytter hun ikke ind lige foreløbig, forklarer Voldsgaard.

Og dermed flytter venstremanden altså ikke ind på Borreby Mølle lige foreløbig, og kan dermed godt stille op til valget i 2009.

Glad for arbejdsvenner

Lars Voldsgaard griner, når han bliver spurgt, om den udskudte flytning er den eneste årsag til, at han fortsætter i politik.

- Hvis jeg ikke mente, jeg havde mere at byde på, så ville jeg ikke genopstille. Men det er rigtigt, at min datters beslutning om ikke at flytte ind er en afgørende årsag, siger Voldsgaard.

Den erfarne venstrepolitiker har siddet i byrådet siden 1994. Først i Tommerup og siden i Assens. Han tilføjer, at hans mange gode venner på jobbet også giver ham lyst til at fortsætte.

Om den kommende periode på fire år er hans sidste, vil han ikke svare på.

- Selv om jeg hører til de ældre politikere, så skal der jo være nogen til at repræsentere de ældres interesser, så alderen er ikke afgørende for mig, endnu, siger Lars Voldsgaard, der forklarer, at han som landmand er vant til at blive ved, til kroppen ikke vil mere.

Voldsgaard genopstiller alligevel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce