Vissenbjerg klarede frisag


Vissenbjerg klarede frisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vissenbjerg skulle i sidste runde i går formiddag bruge en sejr over FC Campus for at sikre sig endnu en sæson i Serie 2.

Også FC Campus havde kniven på struben, men kunne dog nøjes med uafgjort for at sikre sig overlevelse. Nedrykningsslaget blev en unødvendigt spændende affære, hvor Vissenbjerg havde det meste spil og de største chancer men ikke det fornødne held til at skubbe bolden det sidste stykke over stregen for at afgøre kampen.

Efter 22 minutters spil kom Vissenbjerg fortjent foran ved Rasmus Poulsen og havde efterfølgende to skud på stolpen, inden FC Campus lidt ufortjent fik bragt balance i regnskabet.

Kun fire minutter efter pausen fik Nicolai Skov bragt sejrsdrømmene tilbage i Vissenbjerglejren, som efterfølgende endnu engang måtte se to skud prelle af på stolperne.

Vissenbjerg fortsatte med at spille bedst, men i de sidste 10 minutter lagde FC Campus med lange, høje bolde pres på Vissenbjerg, som naturligt var trukket tilbage for at forsvare føringen.

Dybt inde i overtiden havde Vissenbjerg for først gang i sæsonen det held, de så ofte har manglet, da en FC Campus-spiller fra helt fri position headede forbi mål, og Vissenbjerg kunne kort efter hæve armene i triumf over at klare frisag i den spændende sæsonafslutning.

Vissenbjerg klarede frisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce