Videoguide: Sådan bruger du den nye købmands-app

Foto: Amalie Hermansen

Videoguide: Sådan bruger du den nye købmands-app

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købmanden i Ørsteds nye app er meget brugervenlig. Læs guiden her og lær, hvordan du bruger appen på en iPhone.

Videoguide
Hent appen

1. I App Store søger du efter 'Købmanden i Ørsted'. Appen dukker nu frem, og du kan hente den ned på din telefon. Du skal tilknytte betalingsoplysninger til dit apple-id for at kunne hente appen.

Opret bruger

2. Når du åbner appen, bliver du bedt om at logge ind eller oprette en ny bruger. Som ny bruger skal du oplyse for- og efternavn, mobilnummer, e-mailadresse og oprette et kodeord. Der vil blive sendt en kontrolkode til din mail, som du skal bruge til at bekræfte din oprettelse. Derefter er du i gang.

Find dine varer

3. Når du er logget ind, kan du begynde at shoppe og finde de varer, som du har brug for. Der er kategorier som brød, tørvarer, drikkevarer og husholdning, og så er der en søgefunktion, hvor du kan søge efter en bestemt vare. Derudover er det også muligt at se både månedstilbud og den ugentlige tilbudsavis. Du vælger blot de varer, som du har brug for, og lægger dem i kurven. I din kurv kan du se en samlet oversigt over dine varer og det samlede beløb, som du handler for.

Bestil

4. I din kurv kan du gå i gang med selve bestillingen, når du har tilføjet dine varer. Når du bestiller, kan du enten vælge at få varerne leveret eller at afhente selv. Hvis du vil have varerne leveret, skal du indtaste leveringsadresse og postnummer og by. Det koster 30 kroner at få leveret en ordre, og du betaler for ordren, når den bliver leveret - enten kontant eller med MobilePay. Hvis du vælger at afhente din ordre selv, skal du blot oplyse afhentningsdato og tidspunkt. Du kan tidligst afhente en ordre, når der er gået en time efter bestillingen. Ved begge bestillingsmetoder kan du tilknytte en bemærkning eller ønsker til ordren, som vil blive vist for købmanden.

Videoguide: Sådan bruger du den nye købmands-app

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce