Mogens Mulle Johansen taler mere end Malene Rye Andersen, viser en uvidenskabelig undersøgelse foretaget af Fyens Stiftstidende

Mogens Mulle Johansen (SF) taler for meget og lytter for lidt. Det mener Malene Rye Andersen (EL).

Følelsen er gengældt.

Derfor har Fyens Stiftstidende inviteret de to byrådspolitikere til en debat på tid. Emnet er det kommende kommunalvalg. Ved hjælp af et særligt ur, der bruges i skakturneringer, sikrer vi, at de hver især får præcis lige meget taletid.

På 15 minutter skal hver af de to byrådspolitikere svare på så mange spørgsmål, de kan nå. Når et spørgsmål er besvaret, gives ordet videre til modstanderen ved at en knap på avisens skak-ur trykkes ned.

Avisens uvidenskabelige undersøgelse viser, at Mogens Mulle Johansen løb tør for tid cirka to minutter før Malene Rye Andersen.

- Det ryger direkte på Facebook, var Malene Rye Andersens triumferende kommentar, da resultatet stod klart.

De to politikeres svar på avisens spørgsmål finder du på www.mitfyn.dk.

Et minut med et tema

Vi har desuden bedt begge politikere om at trække et tilfældigt emne fra en hat og tale om det i et minut. Se resultatet herunder:

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.