Velkommen til privat pasningsinitiativ


Velkommen til privat pasningsinitiativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men der arbejdes fortsat med kommunal pavillon-udvidelse i Tommerup St., siger udvalgsformand

TOMMERUP ST.: Søren Steen Andersen, Venstre-medlem af byrådet, kippede med flaget i et indlæg i avisen forleden efter at have læst om det private initiativ til oprettelse af en daginstitution i tilknytning til Tommerup Erhvervspark.

- Vi er jo i kommunen lige nu ved at få udarbejdet en masterplan, som kortlægger behovet for pasning i årene fremover. Her må dette tilbud indregnes, siger han blandt andet i sit indlæg.

- Det ville jo være tosset, at de stiller pladser til rådighed, og at vi bygger til de samme 30 børn et andet sted, uddyber han over for Stiftstidende.

Men betyder det så, at de forældre til børnehavebørn, der i efteråret blev anvist pladser i børnehaver i Tommerup og Verninge, men blev stillet i udsigt, at man hurtigst muligt ville stikke spaden i jorden i Tommerup St., nu skal vente på, at det private projekt kan realiseres?

Ikke hvis det står til Mogens Mulle Johansen (SF), formand for Børne- og Undervisningsudvalget.

- Man har intet hørt til det private initiativ i Vissenbjerg (Børn og Kultur, red.), og jeg tror ikke på, at der åbner en ny institution til efteråret, Tommerup er fortsat med samtidig med Assens, hvor der nu er en plan for at få det på plads. I Tommerup snakker vi om en pavillon i første omgang. Presset er ikke vildt stort, når vi passerer 1. august, siger han.

Der er set med Mogens Johansens øjne ikke den store forskel på en selvejende og en privat institution. Kommunen har tilsynspligten også med den private institution, og den bidrager med en væsentlig del af økonomien, og han er enig i, at en privat institution skal indgå i den samlede planlægning.

- Det væsentlige er at få børnene passet. Men jeg er nok knap så begejstret som Søren Steen Andersen. Kommunen er garanten for, at der er pladser og skal kunne tage børnene dagen efter, den private institution lukker, siger han.

Det er Søren Steen Andersen ikke uenig i.

- Når der sidder folk og tænker konstruktive tanker, har de behov for en signalmelding fra politisk side, og det var det, jeg ville give, siger han og opfordrer til, at der snarest kommer en dialog i gang mellem initiativtagerne og kommunen.

Velkommen til privat pasningsinitiativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce