Velkommen, Vartou


Velkommen, Vartou

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privat turistkontor er velkomment i Assens

ASSENS: "Vi tager imod med kyshånd". "Et flot initiativ".

Den selvlærte altmuligmand, Per Vartous, idé om at starte et privat turistkontor i Assens bliver pænt modtaget af både handelsstandsforeningen og De Samvirkende Fynske Turistforeninger.

Som beskrevet i fredagsavisen vil Per Vartou sammen med sin hustru gøre det tidligere solcenter i Willemoesgade til en kombineret fotoforretning og turistkontor.

Dét vil han, fordi han ikke synes, at turisterne i Assens får god nok service. Det ubemandede "meeting place" i Tobaksgaarden har siden årsskiftet været substitutten for det bemandede turistkontor, som nu er lukket og slukket.

Kritikken mod det lukkede kontor har sommeren over mødt meget kritik her på siden - blandt andet har handelsstandsforeningen og formanden for de Samvirkende Fynske Turistforeninger, Inga Bjørnsbo, kritiseret Assens-modellen.

Kan ikke blive værre

Men nu lyder der helt andre positive meldinger fra især Inga Bjørnsbo. Hun roser nemlig Per Vartous initiativ.

- Det lyder vel nok positivt. Dét tager vi imod med kyshånd. Vi kan jo ikke bakke ham op rent økonomisk, men vi vil gerne give ham al den moralske opbakning, vi kan, siger Inga Bjørnsbo.

- Men tror du, at han kan gøre det godt nok?

- Det kan i hvert fald ikke blive ringere, end det er nu. Der er jo kun en lædersofa og to PC'ere, siger Inga Bjørnsbo.

Også fra Ib Clausen, der er formand for handelsstandsforeningen, lyder der ros, dog med forbehold.

- Det er et flot initiativ, men jeg synes nu stadig, at det må være en kommunal opgave at lave et tursitkontor, siger Ib Clausen.

- Jeg forholder mig tvivlende til, at kommunen vil hjælpe ham økonomisk. Og så kan det jo ikke hænge sammen. Det vi havde i forvejen er nu nummer ét, siger Ib Clausen.

Velkommen, Vartou

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce