Varm velkomst er et skridt nærmere

Sådan kunne en velkomst til tilflyttere i Assens Kommune se ud.

Varm velkomst er et skridt nærmere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assens Kommune inviterer til borgermøde med henblik på at lave ambassadørkorps, der skal byde tilflyttere velkommen til kommunen

I 2012 luftede Assens Kommune ideen om at oprette en række ambassadørkorps, der skal byde tilflyttere velkommen til lokalområderne.

Nu ser det ud til, at der for alvor kommer skub i planerne, for den 31. oktober klokken 19 holder kommunen borgermøde i Frøbjerg Samlingshus med henblik på at rekruttere ambassadører og få ideer til, hvordan korpsene skal skrues sammen, og hvad deres opgave skal være.

Kommunen vil gerne oprette korps i både små og store byer, og det er ikke sikkert, at opgaven bliver den samme på Helnæs som i Assens by. Eller for den sags skyld i Andebølle eller Jordløse.

- Bliv lidt længere

Overordnet er tanken, at ambassadørerne skal hjælpe de nye beboere til at blive en del af de lokale fællesskaber, der findes, og de skal dele deres viden om, hvad der rører sig i lokalområderne, med tilflytterne.

- Det vil ikke nødvendigvis få flere til at flytte til Assens Kommune, men det kan få dem, der flytter hertil, til at føle sig mere velkomne. Folk flytter tit efter en flot natur, og det har vi. Men vi kan have det ekstra, at vi får folk til at føle sig velkomne. Vi kan sige; kom her og bliv en del af et godt fællesskab, siger kommunens landdistriktskoordinator Steen Søgaard.

Han håber, at tilflytterne vil blive så glade for deres lokalområde, at de ligesom i Fakta "bliver lidt længere".

Læs mere i Fyens Stiftstidende fredag.

Varm velkomst er et skridt nærmere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce