Verninge: En gravemaskine blev flået i to stykker, da føreren af en lastbil kørte under en bro på Odensevej ved Verningelund ved Verninge.

Gravemaskinen, som stod på lastbilens trailer, var nemlig for høj til at kunne komme under broen. Derfor blev gravemaskinen flået fra hinanden. Det fortæller indsatsleder ved Beredskab Fyn Jørgen Krog.

- Selve gravemaskinens understel med bæltehjul har været sat så godt fast på traileren, at det stadig står på det, og traileren sidder stadig på lastbilen, men overdelen af gravemaskinen - det vil sige huset, hvor føreren af den skal sidde - står flere meter væk på jorden. Det blev flået af, da det ramte broen, siger Jørgen Krog.

Beredskab Fyn er på stedet for at rydde op.

- Vi skal fjerne al olien, som lige nu løber af gravemaskine, og så skal vi rydde op bagefter. Vi venter nu på, at der kommer en kran, som kan løfte gravemaskinen op på plads igen, fortæller Jørgen Krog.

Ulykken skete omkring klokken 8.10, og lige nu er det ene spor farbart. Men det ændrer sig, når kranen kommer og løfter gravemaskinen væk fra vejen. Så bliver der nemlig spærret helt af. Det vil ske fra omkring klokken 10 og en halv time frem, vurderer Jørgen Krog.

Opdateret klokken 12.50: rendegraver rettet til gravemaskine

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.