Under en afhøring ved Fyns Politi har en 31-årig mand fortalt, at han gik i panik, da han så en patruljevogn og derfor endte med at køre galt i Glamsbjerg natten til søndag.

Glamsbjerg: Jeg gik i panik.

Sådan har en 31-årig mand forklaret til Fyns Politi om hans kørsel og efterfølgende uheld i Glamsbjerg kort efter midnat natten til søndag.

Vidner har fortalt, hvordan de så en bil fare igennem Glamsbjerg med op mod 170 kilometer i timen, inden bilen forulykkede ved Shell-tanken på Søndergade. Bilens fører løb fra stedet, men senere meldte en 31-årig mand sig.

Han ved ikke, hvad han har ramt, fordi airbaggen blev udløst, og han derfor ikke kunne se.

Han er nu blevet afhørt af politiet, og han har altså fortalt, at han gik i panik, da han på Nørregade i Glamsbjerg så en politibil, der var på almindelig natpatrulje i byen. Panikken skyldtes, at han ikke har kørekort, og at han tidligere er blevet fanget i at køre bil alligevel.

- Han blev grebet af panik, og derfor kigger han i bakspejlet og holder ikke øje med vejen. Han fortæller, at han ramte en lygtepæl, men det fik ikke bilen til at standse, så han kører videre og rammer flere andre ting. Han ved ikke, hvad han har ramt, fordi airbaggen blev udløst, og han derfor ikke kunne se, siger Carsten Møllegaard fra Fyns Politi om den 31-åriges forklaring.

Patrulje forbi

Den 31-årige forulykkede helt ved Shell-tanken, og derfra flygtede han til fods.

- Han ved ikke, hvor han løber hen, men senere på dagen tænker han, at han hellere må melde sig, siger Carsten Møllegaard.

Betjentene i patruljevognen har forklaret, at de så den 31-årige komme kørende på Nørregade i sydlig retning - de kørte mod nord - med høj hastighed. Deres skøn er omkring 100 kilometer i timen.

Den 31-årige slap heldigvis uden alvorlige skader. Derimod er hans mellemværende med politiet så langtfra slut, oplyser Carsten Møllegaard.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.

Mere om emnet

Se alle
2
Smadrede bil i vild kørsel: Politiet skal afhøre mand

Smadrede bil i vild kørsel: Politiet skal afhøre mand

3
Vanvidskørsel i nat: - Det der, det går galt

Vanvidskørsel i nat: - Det der, det går galt