Per Otto ”Heino” Rasmussen er forarget over, at folk kan tage anstød af en uskyldig valgvideo
Da Per Otto Rasmussen, der blandt andet er kendt for sin rolle som Heino i ”Polle fra Snave”, er en af idémændene bag politiker sJane Heitmanns (V) valgvideo, der skal få flere unge til at stemme til valg. Han er forarget over, at folk kan tage anstød af filmen.

- Dem der bliver forarget over den her video, er de samme der sidder og klasker sig på lårene af grin når Ørkenens Sønner synger om pik og kusse, lyder udmeldingen fra skuespilleren.

Han er selv meget tilfreds med videoen, og forklarer samtidig, at han ikke ville lave en valgvideo der var almindelig. Videoen hedder ”Hvad der sker i stemmeboksen”, og så var meningen ifølge Per Otto Rasmussen på en humoristisk måde at vise, hvad der ikke sker i en stemmeboks.

Kræver bestemt tankegang

Fyens.dk har beskrevet, hvordan de unge i valgvideoen foregiver at tisse, ryge tjald og onanere. Men det er slet ikke tilfældet, forklarer Per Otto Rasmussen.

- Det er en meget uskyldig video, hvor man jo slet ikke ser noget. Har man en bestemt tankegang, kan filmen sagtens misforstås, lyder det.

Han havde ikke på forhånd regnet med så stærke reaktioner fra folk over filmen, og mener det hænger sammen med de artikler fyens.dk har skrevet om videoen.

Skuespilleren er ærgerlig over, at valgvideoen efter kritikken ikke længere kan findes på YouTube.
  • Fyns Amts Avis

Mere om emnet

Se alle
Spektakulære valgvideoer fra fynske kandidater

Spektakulære valgvideoer fra fynske kandidater

Heitmann: Jeg har valgt at lytte til de kritiske

Heitmann: Jeg har valgt at lytte til de kritiske

VU: Tis og tjald taler ned til unge

VU: Tis og tjald taler ned til unge