Valgmøde om kommunal idrætspolitik

Fyrtårn tommerup inviterer til vælgermøde. Arkivfoto: Roland Petersen

Valgmøde om kommunal idrætspolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætspolitisk vælgermøde i Fyrtårn Tommerup. Samtlige partier er inviteret til debat om klubber og tilskud, onsdag 15. november.

Tommerup St.: Banen er kridtet op, og politikerne skal finde det skarpe skyts frem i Fyrtårn Tommerup. Onsdag 15. november fra klokken 19-21.30 skal de overbevise kommunens idrætsforeninger og medlemmer om, hvem der bakker bedst op om det frivillige foreningsarbejde.

Foreningerne i Fyrtårn Tommerup har på vegne af alle kommunens foreninger taget initiativ til at invitere alle partiernes spidskandidater til Idræts Politisk vælgermøde. 

Mødet deles op i flere afsnit. Politikerne i panelet har hver tre minutter til at præsentere deres holdning. Herefter vil der være et par temarunder, som sætter spot på blandt andet foreningernes haltimer samt fremtidig halleje og konkurrencevilkår mellem foreningerne og den kommercielle idræt i kommunens idrætscentre.

Efterfølgende bliver der en spørgerunde, hvor tilhørerne kan stille spørgsmål til kandidaterne.

- Vi glæder os til at høre om fremtidsvisionerne for de frivillige foreninger i Assens kommune, fremhæver formand for Tommerup HK, Sonny Christensen.

Han opfordrer idræts- og foreningsfolk i kommunen til at møde op til valgmødet om idrætslivet i kommunen. /EXP

Valgmøde om kommunal idrætspolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce