På grund af sygdom har Jesper Ulskov valgt at lade E. Christiansen & Søn ApS overtage Ulskov A/S fra og med i dag

Frøbjerg: Efter mere end 10 år som selvstændig murermester har 52-årige Jesper Ulskov besluttet, at der skal nye kræfter til at fortsætte det, som han har skabt med Ulskov A/S.

Derfor har han solgt sit livsværk, der startede tilbage i 2004, til E. Christiansen & Søn ApS, som ha har samarbejdet med i de sidste fire til fem år.

- Det er både vemodigt og en befrielse, lyder det fra ham, hvorefter han uddyber:

- Det er vemodigt, fordi jeg selv har skabt det og nu ikke længere skal stå i spidsen for det. Samtidig bliver det vemodigt ikke at skulle sende medarbejderne af sted og have den daglige kontakt med dem. Det vil jeg savne.

Jesper Ulskov forklarer, at det er en befrielse for ham, fordi han for to og et halvt år siden fik konstateret leddegigt. Det betyder, at han nu kun er på 75 procent i stedet for 100 procent.

- Sygdommen har i sidste ende været katalysator for, at det skulle være nu. For hverken mig selv, mine kunder eller mine ansatte kan være tjent med, at jeg ikke kan give mig fuldt ud.

Samme service for kunderne

- Derfor er dét det helt rigtige tidspunkt, eftersom det har været belastende den sidste lange periode. Men efter overtagelsen er gået igennem, der er mine skuldre lige sunket fem centimeter, siger Jesper Ulskov, der herudover nævner, at han altså ikke er dødeligt syg.

Derfor vil han også i en periode stadig være tilknyttet som konsulent i det nye samarbejde efter overtagelsen.

- Min forretning har været baseret på mig og mit ansigt. Derfor har mange af kunderne valgt at benytte sig af mit firma på grund af mig. Jeg har derfor ikke været i tvivl om, da jeg lavede aftalen med Steen Ole (Christiansen, ejer af E. Christiansen & Søn ApS, red.), at jeg gerne ville hjælpe til, siger Jesper Ulskov og fortsætter:

- Mine kunder skal have den samme service. Det vil jeg gerne være med til at forklare dem, at de ikke vil komme til at opleve nogen forskel, udover det er ny ejer af firmaet, siger han.

Skal redefinere sig selv

At Ulskov A/S nu bliver overtaget af E. Christiansen & Søn ApS er noget, som Jesper Ulskov er meget tilfreds med.

- Det er et firma, der har den samme kunde- og personalepolitik, som har været kulturen i mit firma. Det har blandt andet betydet et kammeratligt forhold mellem medarbejde, hvilket vil gøre mig ondt, hvis det ikke skulle fortsætte.

- Desuden giver overtagelsen mulighed for, at man kan blive mere specialiseret og tage andre opgaver ind. Desuden bliver to administrationer nu til en, siger den nu tidligere murermester og forklarer, hvad fremtiden nu skal byde på for ham:

- Jeg vil gerne bruge mere tid på at cykle og spille golf, men ikke mindst bruge mere tid med min familie, som nok er blevet lidt forsømt igennem årene.

- Men samtidig er jeg iværksætter, så jeg vil altid have gang i et eller andet. Men det må jeg se, hvad det ender med at blive til, for nu starter jeg egentlig på ny, siger Jesper Ulskov og smågriner, inden han fortsætter:

- Nu er jeg i sin tid udlært som isenkræmmer, inden jeg blev murer. Derfor kan det da være, at jeg skal give mig i kast med at stå i min kones butik. Ej, det må jeg nok hellere overlade trygt til hende. Jeg vil bare ende med at snakke alt for meget med kunderne og helt glemme at sælge varerne. Det må blive ved, at jeg lave lidt småting, når der er brug for det.

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.